Selvudvikling og personlige coachingforløb

Find din indre leder - og vær den der tar teten i dit liv

Find din indre lederØget livskraft og velvære gennem yoga, opmærksomhedstræning og ændrede kommunikationsvaner

Går du rundt og vil gerne ændre nogle ting i dit liv? Vaner, der har bidt sig fast, men som du godt ved, ikke gavner dig, psykisk eller fysisk? Stress, uro, negative tanker og konfrontationer med andre mennesker i hverdagen, som koster? Der findes ingen mirakelkur til at opnå mere af det liv, vi ønsker os. Men der findes metoder, der kan gøre en enorm forskel. Selv på kort tid.

Læs mere...

Glæde, taknemmelighed og værdsættelse i dine nære relationer

Nu00e6re-forholdHvad bidrager til mere fred, venskab, gensidig respekt, varme, flow og partnerskab i dine næreste relationer?

Mange relationskonflikter kan føres tilbage til 1 ting: det vi tænker! Det vi tænker har stor betydning for det vi siger, og den måde vi opfører os på. På kurset arbejder vi med at opbygge den emotionelle bank konto i forholdet og skabe en respektfuld feedback struktur, samt opmærksomhedstræning, som hjælper os med at finde den ro, der har betydning for vores evne til at være konstruktive i en travl hverdag.

Læs mere...

Forstå dit indre barn og slip dig selv fri

dit-indre-barnKender du til at reagere barnligt, urimeligt og uhensigtsmæssigt i bestemte situationer? Vil du gerne forstå og kunne håndtere den slags situationer bedre?

Det er ofte sårede, forurettede følelser fra uafklarede situationer, vi har oplevet som barn som gør, at vi i voksenlivet kan blive krævende og insistere på, at andre opfylder de behov for os, vi oplevede savn af som børn. Når vi arbejder med vores indre barn, kan vi lære at finde fred med fortidens uopfyldte behov, og give slip på gamle, ukonstruktive reaktionsmønstre.

Læs mere...

IVK Grundkurser

NVC logo4Kender du til at være frustreret, fordi du savner kontakt med andre omkring de ting, der er vigtige for dig, og redskaber til håndtere konflikter på en mere konstruktiv måde?

En nøgle til god kontakt med dig selv og andre ligger i bedre at forstå både dine egne og den andens behov, og rumme hinanden lige der, hvor I er?

Læs mere...

IVK fordybelseskurser

IVK fordybelse teaser

Trænger du til at få ladet batterierne op, finde ny inspiration og arbejde dybere med de forandringer, du gerne vil skabe i dit liv?

IVK byder på et simpelt dialog-værktøj, der gør en forskel i hverdagen. Men IVK er ikke et quick fix. Som alle andre vaner, vi forsøger at ændre, forudsætter det både indsigt, vilje og øvelse at ændre sine kommunikationsvaner. Udfordringen ligger ikke i at forstå IVK. Den ligger oftest i at aflære det, vi plejer at gøre. Og den ligger i holde fast i forandringerne. Det er ofte nyttigt med jævne mellemrum at genopfriske træningen og få ny motivation og inspiration gennem ny fordybelse.                   

Læs mere...

IVK certificeringsforberedende forløb

Cert kursus

Tænker du på at lade dig certificere i IVK eller drømmer om at fordybe dine kunskaber og indsigter på et højt niveau med andre kursister, der også allerede har lang IVK erfaring og træning bag sig?

Dette kursus byder på en fordybelse i IVK processen og certificeringsprocessens elementer. Som deltager støttes du i at komme videre på din personlige IVK rejse og gennemgå den selvudvikling, som certificeringsprocessen lægger op til, at vi kvalificerer os i. Målet kan være, men begrænser sig ikke til at være, at blive mere klar til de afsluttende faser af certificeringsprocessen.       

Læs mere...

Individelle coachingførløb

personlige coaching forloebDrømmer du om et intenst og individuelt coachingforløb, hvor du bliver personligt støttet til øget selv ledelse, selvforståelse, selvbevidsthed, selvværdsættelseI og forandring i dit liv? I det individuelle coaching forløb guides du gennem en nænsom, uddømmende og forvandlende proces, hvor der er fokus på både empati og udvikling. Processen støtter dig i finde ind til kernen af dine udfordringer, belyser dine behov, og coacher dig frem til strategier, der ofte vil være mere bæredygtige, gennemtænkte, intuitive og tro mod dig, end hvis du havde kastet dig ud i løsninger uden behovsafklarende coaching.       

Læs mere...

Parterapi

parterapi tegning farverEr du i parforhold og synes somme tider, at konflikterne går i hårdknude? Kan du have en oplevelse af, at kærligheden og gnisten er forsvundet? Savner du inspiration til hvordan du kan skabe den kontakt og ømhed i forholdet, som du drømmer om?

Et udviklingsforløb for par handler ofte om at få hjælp til at tale om, hvordan man taler sammen og hvordan ens samspil er. Der arbejdes med forskellige simple værktøjer til forandring af samspillet og værdsættelsen af hinanden i hverdagen.

Læs mere...